Petak, 21 Rujan 2018

Developed in conjunction with Joomla extensions.

Prečesto su potrošači u nepovoljnom položaju u odnosima s tvrtkama i vladajućim strukturama, koje ih bez zaštite izlažu nesigurnoj, nepoštenoj ili neetičnoj poslovnoj praksi.
Želimo to promijeniti i osigurati da se glas potrošača čuje i poštuje, te da sa vladajućim strukturama i tvrtkama imaju ravnopravne interaktivne odnose. S našim članicama, partnerima i potrošačima Hrvatske i Europske unije, izazivamo nepoštenu, nesigurnu i neetičnu poslovnu praksu kako bi osigurali da se prema svim potrošačima odnosi pošteno i iskreno, poštujući njihova potrošačka prava.


Predstavljanje Javnog natječaja

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, u suradnji s Ministarstvom financija i Gradom Zagrebom, organizira predstavljanje Javnog natječaja „Savjetovanje potrošača“ II./2018 raspisanog  dana 07. svibnja 2018. uz  rok prijave do 06. lipnja 2018. 

https://www.mingo.hr/page/javni-natjecaj-za-dodjelu-financijske-podrske-za-provedbu-projekta-savjetovanje-potrosaca-ii-2018

Predstavljanje Natječaja će se održati u ponedjeljak 14. svibnja 2018. od 11 do 13 sati u Kino dvorani Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ulica grada Vukovara 78.

Pozivaju se sve udruge koje djeluju u području zaštite prava potrošača da dođu na navedeno predstavljanje na kojoj će biti upoznati s propozicijama predmetnog Javnog natječaja.

Na Javni natječaj se mogu prijaviti sve udruge koje djeluju u području zaštite prava potrošača upisane u Registar neprofitnih organizacija i/ili vode transparentno financijsko poslovanje u skladu sa Zakonom o financijskom poslovanju i računovodstvu neprofitnih organizacija, koje su namjenski trošile prethodno dodijeljena sredstva iz javnih izvora, nisu u stečaju, ispunile su obveze vezane uz plaćanje doprinosa ili poreza, koje su u svom djelovanju neovisne o trgovcima, ne djeluju u okviru bilo koje vjerske ili političke opcije ili stranke, udruge čiji  jedan od osnivača nije politička stranka, kao i udruge koje su uskladile svoje statute, sukladno odredbama Zakona o udrugama, te uz ispunjavanje ostalih uvjeta propisanih ovim Javnim natječajem.

Molimo da najkasnije do petka, 11. svibnja 2018. do 12 sati potvrdite svoje sudjelovanje na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

MINGPO

Potrošači istražuju

Suvlasništvo SZ

Ovrha nad predstavnikom

Opširnije...