Prevareni ste. Kome ćete se obratiti za pomoć?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Djelatnici ZHM heroji

Opširnije...

Eko vinjete u EU i kazne

Opširnije...

 
Trošilica info

Uz svekoliku pomoć Međimurske županije Razvojna organizacija zaštite potrošača /ROZP/ od početka 2017. godine počinje uređivati prvi potrošački portal. Osnovna bit projekta (portala) je informiranje, edukacija i savjetovanje građana iz područja zaštite prava potrošača.

Temeljni cilj projekta je osnivanje specijaliziranog internetskog portala koji će kroz informiranje, edukaciju  i savjetovanje omogućiti da se potrošači  od pasivnoga konzumera   potrošačkim opismenjavanjem oblikuju u potrošača svjesnog svojih prava na zakonom zajamčenu visoku razinu kvalitete roba i usluga, na kulturan i čovjeka dostojan odnos potrošača i trgovca, te tako potrošačima omogućiti na zakonu utemeljenu zaštitu od mita, korupcije, birokratske i monopolističke samovolje gospodarsko-bankarskog lobija.

Za sada toliko, kroz nekoliko dana biti će dostupne prve informacije. Vjerujemo da ćete pratiti svoj portal, jer samo informirani i educirani potrošači su zaštićeni potrošači, a mi smo tu da prenesemo informacije o potrošačkim pravima, kršenjima, te iskustva potrošača kako su ostvarili svoja potrošačka prava. 

ROZP - projektni tim