Prevareni ste. Kome ćete se obratiti za pomoć?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Djelatnici ZHM heroji

Opširnije...

Programirani kvarovi zabranjeni

Opširnije...


Začin ubio dječaka 

Kao primjer opasnosti, navodimo ispovijest jedna majke koja je na internetu podijelila svoje bolno iskustvo

Nedavno se ponovno pokrenula tema o prirodnoj i zdravoj hrani koja u određenim količinama i načinu konzumacije može biti smrtonosna. Ovo se odnosi i na široko hvaljeni cimet. Kao primjer opasnosti, navodimo ispovijest jedna majke koja je na internetu podijelila svoje bolno iskustvo.

Četverogodišnji dječak iz Kentuckya preminuo je nakon što je progutao prah cimeta koji je našao u posudi u svojoj kuhinji.

Matthew Rader je istraživao po kuhinji u stanu svoje majke u Richmondu, popeo se na šank, nešto pojeo i počeo se kočiti prije nego što se srušio.

Kada ga je pronašla majka hitno je prebačen u bolnicu, a tamo je sat i pol kasnije proglašen mrtvim, prema LEX18. Uzrok je gušenje prahom cimeta.

 “Bio je posve zdrav – bez ikakvih zdravstvenih problema”, rekla je majka dvoje djece.

Cimet u prahu može zatvoriti dišne puteve i dovesti do gušenja jer je veliku količinu suhog praha teško progutati. Takva količina može oštetiti pluća i dovesti do upala i infekcija.

Brianna Rader podijelila je priču kako bi bila upozorenje drugima, posebno onima koji konzumiraju cimetu u ”Cimet izazovu” na društvenim mrežama, piše LEX18.

Dnevno.hr