Ponedjeljak, 22 Listopad 2018

Developed in conjunction with Joomla extensions.

Prečesto su potrošači u nepovoljnom položaju u odnosima s tvrtkama i vladajućim strukturama, koje ih bez zaštite izlažu nesigurnoj, nepoštenoj ili neetičnoj poslovnoj praksi.
Želimo to promijeniti i osigurati da se glas potrošača čuje i poštuje, te da sa vladajućim strukturama i tvrtkama imaju ravnopravne interaktivne odnose. S našim članicama, partnerima i potrošačima Hrvatske i Europske unije, izazivamo nepoštenu, nesigurnu i neetičnu poslovnu praksu kako bi osigurali da se prema svim potrošačima odnosi pošteno i iskreno, poštujući njihova potrošačka prava.

Jad i bijeda pravne države


Jad i bijeda pravne države

Saborski zastupnik Živoga Zida Branimir Bunjac posjetio je gospođu koja je završila u zatvoru zbog neplaćanja računa za odvoz smeća. Radi se o minornom iznosu, a na njezinom primjeru vidjeli smo kako represivni aparat može biti nemilosrdan prema običnim građanima, dok istovremeno mnogi koji su pokrali milijune prolaze nekažnjeno.

Post saborskog zastupnika prenosimo u cijelosti. 

'Danas smo posjetili gospođu Maltarić Minku iz Cvetlina koja je bila u zatvoru četiri dana zbog duga za odvoz smeća u iznosu od 84 kune. 

Žena od 77 godina, invalid, odvedena je u zatvor, a da joj policajci nisu ni rekli kuda ide, pa nije ponijela nikakve stvari sa sobom.

Dijelila je ćeliju s tri "iskusne" kriminalke dok joj se nisu smilovali da je puste kući.

Dok oni koji su pronevjerili milijarde - tajkuni, bankari, korumpirani političari i ratni profiteri - uživaju na slobodi, država se iživljava na sirotinji koja nema što za jesti.', napisao je Bunjac na Facebooku. 

Direktno

Potrošači istražuju

Suvlasništvo SZ

Ovrha nad predstavnikom

Opširnije...