Petak, 21 Rujan 2018

Developed in conjunction with Joomla extensions.

Prečesto su potrošači u nepovoljnom položaju u odnosima s tvrtkama i vladajućim strukturama, koje ih bez zaštite izlažu nesigurnoj, nepoštenoj ili neetičnoj poslovnoj praksi.
Želimo to promijeniti i osigurati da se glas potrošača čuje i poštuje, te da sa vladajućim strukturama i tvrtkama imaju ravnopravne interaktivne odnose. S našim članicama, partnerima i potrošačima Hrvatske i Europske unije, izazivamo nepoštenu, nesigurnu i neetičnu poslovnu praksu kako bi osigurali da se prema svim potrošačima odnosi pošteno i iskreno, poštujući njihova potrošačka prava.

Nepotrebno bacanje novaca


Nepotrebno bacanje novaca

Trgovine prehrambenih namirnica služe se mnogim trikovima kako bi natjerale kupce da u njima provede što više vremena i pritom potroši što više novaca.

Trgovine prehrambenih namirnica služe se mnogim trikovima kako bi natjerale kupce da u njima provede što više vremena i pritom potroše što više novaca.

To znači da ukoliko u tjednu kupovinu odlazite bez točnog plana i popisa što ćete kupiti, vrlo lako možete upasti u zamku te potrošiti mnogo više novaca nego što ste planirali.

Ovo je 5 stvari koje možete prekrižiti s vaše šoping liste:

  1. Pribor za kuhanje i pripremanje kolača
  2. Voće koje nikada niste probali
  3. Čestitke
  4. Narezano meso i povrće
  5. Rođendanske rekvizite

Poslovni.hr

Potrošači istražuju

Suvlasništvo SZ

Ovrha nad predstavnikom

Opširnije...