Srijeda, 22 Svibanj 2019

Developed in conjunction with Joomla extensions.

Prečesto su potrošači u nepovoljnom položaju u odnosima s tvrtkama i vladajućim strukturama, koje ih bez zaštite izlažu nesigurnoj, nepoštenoj ili neetičnoj poslovnoj praksi.
Želimo to promijeniti i osigurati da se glas potrošača čuje i poštuje, te da sa vladajućim strukturama i tvrtkama imaju ravnopravne interaktivne odnose. S našim članicama, partnerima i potrošačima Hrvatske i Europske unije, izazivamo nepoštenu, nesigurnu i neetičnu poslovnu praksu kako bi osigurali da se prema svim potrošačima odnosi pošteno i iskreno, poštujući njihova potrošačka prava.

Povjerenje potrošača

Prevareni ste. Kome ćete se obratiti za pomoć?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Zaštitimo se znanjem

HR agencija za hranu

Plaća se i šetnja


Plaća se i šetnja

Od 1. travnja 2018. godine naplaćivat će se ulaznice i za šetnju parkom oko dvorca Trakošćan. Prema cjeniku koji stupa na snagu početkom travnja, ulaznica za park stajat će pet kuna, za park i dvorac za odrasle osobe 40 kuna, a za učenike do 18 godina 20 kuna.

Stručno vodstvo uz prethodnu najavu naplaćivat će se 200 kuna po grupi, a djeca do sedam godina imaju besplatan ulaz u park i dvorac, objavljeno je na internetskim stranicama Dvora Trakošćan, koji se kao zaštićeno kulturno dobro sastoji od dvorca, dviju gospodarskih građevina, kapele sv. Križa, vrtlarske kuće, perivoja, jezera i park-šume. Sad se samo naplaćuje ulaznica za dvorac, i to 30 kuna za odrasle i 15 za djecu.

Večernji list

Potrošači istražuju

Suvlasništvo SZ

Ovrha nad predstavnikom

Opširnije...