Sedmi ljudski koronavirus po redu

Opširnije...
Plus hosting - banner
 


Za predsjednika Savjeta je izabran gospodin Danko Relić, a za zamjenicu gospođa Nikolina Klaić.

Opširnije...


2. međuresorni dijalog - poziv

Nakon Prvog međuresornog dijaloga za unaprjeđenje politike zaštite prava potrošača, koji se održao dana 12. prosinca 2018. godine i rezultirao je Zajedničkim zaključcima svih dionika  https://www.mingo.hr/page/zajednicki-zakljucci-s-prvog-meduresornog-dijaloga-za-unaprjedenje-zastite-prava-potrosaca, te u cilju što kvalitetnije daljnje zajedničke realizacije planiranih aktivnosti i mjera, kao i umrežavanja dionika u ispunjenju ovih zajedničkih ciljeva pozivamo vas na Drugi međuresorni dijalog za unaprjeđenje politike zaštite potrošača u Republici Hrvatskoj koji će se održati dana 26. veljače 2019. godine u  prostorijama HUB 385, Petračićeva ulica 6, Zagreb od 10:00 do 16:30 sati.

Nacrt Programa Drugog međuresornog dijaloga za unaprjeđenje politike zaštite potrošača u Republici Hrvatskoj preuzmite ovdje.

Na prvom, plenarnom dijelu Drugog međuresornog dijaloga će predstavnici različitih dionika politike zaštite prava potrošača u Republici Hrvatskoj predstaviti aktivnosti i mjere koje planiraju provesti, dok su u drugom dijelu predviđene interaktivne radionice u cilju zajedničke komunikacije oko operacionalizacije i provedbe istih.

Molimo da potvrdu dolaska sa imenima sudionika (po jedan predstavnik iz svake udruge za zaštitu potrošača) dostavite do petka, 22. veljače 2019. godine na adresu elektroničke pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

MINGO

Plus hosting - banner

Završetak projekta "POTROŠAČKA ŠKOLICA"

 


Udruge "MREŽNICA": Prije godinu dana započela je provedba projekta “Potrošačka školica”.

Opširnije...

DVB-T2/HEVC odgođen za najmanje 6 mjeseci

 


HAKOM: "Prelazak na novi sustav DVB-T2/HEVC odgođen za najmanje 6 mjeseci."

Opširnije...

Nema zastare za ugovore u CHF!

 

Građani na ovo čekali godinama: Nema zastare kod ništetnih ugovora u CHF!

Opširnije...

Van prebivališta u RH, javite se najbližem liječniku

 


Za vrijeme boravka van mjesta prebivališta se najbližem liječniku gdje se zateknete.

Opširnije...