Sedmi ljudski koronavirus po redu

Opširnije...
Plus hosting - banner
 


Za predsjednika Savjeta je izabran gospodin Danko Relić, a za zamjenicu gospođa Nikolina Klaić.

Opširnije...

Kaufland u velikoj prevari?

Facebook profili trgovačkih lanaca postali su mjesto na kojem građani u zadnje vrijeme sve intenzivnije ostavljaju prigovore na pobudu i usluge istih. Da je tome tako potvrđuje i objava građanke koja se obrušila na Kauflandovu ponudu.

“EKSKLUZIVNA PONUDA!!Maline i kupine,pljesanj gratis,samo u Kaufland Trogir. Sve voće koje stoji ponuđeno je u procesu truljenja. Na odjelu voća i povrća se skupljaju rojevi mušica. Klima radi na minimumu usred ljeta i najvećih gužvi i tako je od početka ljeta. U trgovini vlada nesnosna vrućina,zagušljivost i smrad. Artikli iste vrste su razbacani na vise razlicitih mjesta po trgovini. U vrijeme kad je najfrekventnije i najveca guzva,zbog vec loseg rasporeda polica usred prolaza,guzvu dodatno pojacavaju djelatnici koji voze paletare i uređaje za čišćenje podova (što se radi ili nakraju radnog vremena ili tijekom dana kad je manje ljudi). Spomenuti djelatnici doslovno izguravaju ljude s prolaza kako bi mogli proći sa radnim strojevima od jednog kraja trgovine na drugi. A nakon cijelog pothvata probijanja s jednog kraja trgovine na drugi dolazim do kilometarskog reda na one tri blagajne koje rade (zašto ih pobogu ima 10 ???)

U odnosu na 2014.god kad ste otvorili,kvaliteta usluge,artikala i prodajnog mjesta je rapidno pala. Jedino ispravno je vasa izjava da jedini necete dizati cijene u sezoni. Jer ste ih digli prije sezone. (Primjer:K classic gouda 450 g prije dva mjeseca kostala je 17.99 a sad kosta 20). Hvala na izvrsnoj usluzi i nadasve vrijednom osoblju koje se trudi smanjiti prirodni prirast stanovnika,valjda iz ljubavi prema Hrvatskoj. Nakon pet godina definitivno odustajem od ovog mjesta. A svima koji dolaze sa malom djecom savjetujem isto”, napisala je nezadovoljna žena.

Dnevno.hr

 

Plus hosting - banner

Završetak projekta "POTROŠAČKA ŠKOLICA"

 


Udruge "MREŽNICA": Prije godinu dana započela je provedba projekta “Potrošačka školica”.

Opširnije...

DVB-T2/HEVC odgođen za najmanje 6 mjeseci

 


HAKOM: "Prelazak na novi sustav DVB-T2/HEVC odgođen za najmanje 6 mjeseci."

Opširnije...

Nema zastare za ugovore u CHF!

 

Građani na ovo čekali godinama: Nema zastare kod ništetnih ugovora u CHF!

Opširnije...

Van prebivališta u RH, javite se najbližem liječniku

 


Za vrijeme boravka van mjesta prebivališta se najbližem liječniku gdje se zateknete.

Opširnije...