Prevareni ste. Kome ćete se obratiti za pomoć?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Djelatnici ZHM heroji

Opširnije...

KTC - neće raditi nedjeljom

Opširnije...

Udruga "OVRŠNI": zatvorimo FINU

Koliko nam još vremena treba da vidimo kako nam se dobar dio civilizirane Europe smije i da pošaljemo ovu nepotrebnu agenciju u bespuća povijesti gdje je u konačnici i trebala završiti još ranih devedesetih.

Dok nas hara bijela kuga i kronični nedostatak radnika u gotovo svim granama realne privrede ova odnarođena agencija koja je odavno postala sama sebi svrha dozvoljava si da naš opljačkani novac troši na adaptaciju restorana kako bi se njihovi uhljebi punih želudaca na svom nazovi "poslu" bolje osjećali.

Vodu na mlin i osjećaj kako im nitko ništa ne može donosi im i naša odnarođena vlada, u liku ministra Bošnjakovića koji novim prijedlogom Ovršnog zakona ovoj najomraženijoj hrvatskoj agenciji daje još veća ovlasti, kako se trend deset godišnje pljačke hrvatskih građana ne bi slučajno zaustavio.

Koliko je situacija u ovoj našoj napaćenoj zemlji groteskna govori i izjava prvog državnog sindikaliste Krešimira Severa koji pozdravlja odluku Fine da se 6.500 000 kuna ulupa u novo Finino uhljebogojilište.

Kao predsjednik udruge "Ovršni" zalagao sam se a i dalje se zalažem za potpuno ukidanje FINE nema predaha.

Danijel Galović